Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Megpróbálja eldönteni, hogy a Video Marketing jó ötlet-e? Olvassa el ezeket a tippeket!

2019. április 09. - Leo Angol tanár Budapest

Megpróbálja eldönteni, hogy a Video Marketing jó ötlet-e? Olvassa el ezeket a tippeket!

 

Mint vállalkozás tulajdonosa, mindig gondolkodnia kell a marketingre. Ha senki sem tudja a vállalkozásaidról, senki sem lesz képes megvásárolni a termékeidet. Kiemelkednie kell a versenytől, ezért meg kell próbálnia a videó marketinget. Használja a következő videó marketing trükköket és tippeket.

Ha marketing videókat szeretne készíteni, rövidnek és tömörnek kell lennie. Senki sem akar várni, amíg elbocsátja a babot. Ha úgy érzi, hosszú ideig kell futtatnia a videódban, gondolj arra, hogy egy sorozatot készítsen több részből.

Ha túl félénk ahhoz, hogy megjelenítse az arcát a képernyőn, meg kell próbálnia a Google keresési történetek használatát. Ez egy jó módja annak, hogy megmutassa a felhasználóknak az összes szükséges információt, amire nem kell aggódnia, hogy mindenkinek meg kell mutatnia az arcát.

Próbáld meg elküldeni a videóidat különböző videó webhelyekre. A YouTube nagyon népszerű, és fel kell használni, de ne felejtsük el, hogy számos videó tárhely található. Olyan helyszínek, mint a Meta Café, a Vimeo és a Daily Motion kínálnak változatosságot a kampányhoz. Videókat is hozzáadhat saját webhelyéhez, de ne lépjen túl a fedélzetre, mert befolyásolhatja az oldal betöltési idejét.

Fedezze fel a Google Keresési történeteket. Ez az eszköz lehetővé teszi a közönség számára, hogy különböző dolgokat jelenjen meg a Google-on, például egy bizonyos keresési lekérdezés, képek és térképek eredményeit. Ez jó módja lehet az online jelenlét dokumentálásának, a közönségnek bemutatott blogbejegyzések megjelenítésének, vagy útmutató létrehozásának, hogy segítse az ügyfeleket a termékek megrendelésekor.

Ha a YouTube-on szeretné keresni a videót, tartalmi ötleteket, ne felejtse el a ~ szinonimakeresési lehetőséget. Például, a "hogyan készíthetünk ~ kenyeret" rengeteg videót fognak találni az összes sült áru készítéséről. Ez segíthet létrehozni egy listát azokról a tételekről, amelyek a múltban kimaradtak, és amelyekhez szükség van egy jó videó létrehozására.

A termékismertetők segítenek a látogatóknak a különböző termékekről való megismerésében. Ez a videó a legkevésbé használt videó marketing eszköz. Ne csak a termékekre összpontosítson, hanem a termékeinket kiegészítő termékekről is. Például, ha vállalkozásod samponra specializálódott, készítsen több termékértékelést a hajformázó termékekről.

Ha videohirdetési kampányt szeretne kezdeni, akkor egy kis időt szánjon egy YouTube-csatorna megtervezésére. Ezáltal a videók könnyen megtalálhatók lesznek, és ha egy néző élvezi az első videót, akkor többször is megérkeznek egymáshoz. Ez a szervezett, csoportosított módja, hogy bemutassa a videóidat, több nézőt és így több ügyfelet is felhív.

A háromlábú állvány segíti a filmezés simábbá válását. Nem akarod, hogy a videóid remegjenek. Ezt horrorfilmeknek kell hagynia. Fontos, hogy a fényképezőgépet stabilan tartsa, hogy könnyebben nézhessen. A nézők többsége eldönti, hogy néhány másodpercen belül megtekintheti-e a teljes videót, ezért győződjön meg róla, hogy ezek az első néhány másodperc szilárdak.

Ha nincs webhelye, vagy nem tudja kezelni a videófolyamot, tekintse meg a Podbean.com webhelyet. Szinkronizálják a videót az iTunes-on keresztül, hogy bárki megtekinthesse a videót bármelyik Apple eszközön. A webhelyen keresztül is linkelhet hozzájuk, így más eszközök láthatják a videót világszerte.

Nehéz sokáig tartani az emberek figyelmét. Ne hagyd, hogy a videóid 3 percnél hosszabb ideig maradjanak, mert különben elkezdheted elveszíteni a nézőket az út mentén. Öt perc múlva, de nagyon érdekes tartalommal működik. Rövid és édes videók a legjobbak.

Most, hogy többet tudsz a videó marketingről, az itt talált tippek segíthetnek. Most már használhatja a videó marketinget az online üzlet hatékony értékesítéséhez. Ez növelheti nyereségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr1714751489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása