Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

YOUTUBE VIDEO REMARKETING

2020. szeptember 22. - Leo Angol tanár Budapest

Mutasson egyénre szabott hirdetéseket a YouTube-on és a partner videóportálokon nézők milliói számára a videóival és a YouTube-csatornájával kapcsolatos régebbi tevékenységeik alapján.

 

ENNEK A MÁSIK ISMERT NEVE A „VIDEOREMARKETING”. AZÁLTAL, HOGY ÜZENETÉT MEGERŐSÍTI A VIDEÓIT VAGY CSATORNÁJÁT MÁR KORÁBBAN IS MEGTEKINTŐ EMBEREKBEN, NAGYOBB ESÉLYE LESZ A BERUHÁZÁSA SIKERES MEGTÉRÜLÉSÉNEK.

Az AdWords Videóhoz alkalmazáson belül létrehozhat videoremarketing-listákat, amelyek azokat a felhasználókat tartalmazzák, akik már megtették az alábbi tevékenységek egyikét már teljesítő nézőket tartalmazzák:

 

Akik műveletet hajtottak végre vagy megtekintették az Ön YouTube videóit.

Akik feliratkoztak az Ön csatornájára vagy leiratkoztak arról.

Akik megtekintették az Ön TrueView videóba ágyazott hirdetéseit.

Akik meglátogatták az Ön csatornáját.

Ezután ezeket a listákat felhasználhatja a célzási beállításaiban az új vagy már meglévő videokampányok esetében. Listáit bármikor kezelheti az AdWords Videóhoz alkalmazás Célok lapján belül.

 

A VIDEOREMARKETING-LISTÁK ELŐNYEI

Használja ki a YouTube-hirdetések és -tartalmak előnyeit a célközönségei remarketinglistáinak létrehozásához. Íme néhány kulcsfontosságú előny:

 

A beruházás megtérülésének javítása: azok a hirdetők, akik használják a YouTube-on a remarketinget, javították a beruházásuk megtérülését (ROI) azáltal, hogy a termékük vagy szolgáltatásuk iránt érdeklődést kifejező ügyfeleket célozzák meg.

Hatáskör: az Ön YouTube-videói az egyéb remarketinges módszerekhez képest hamarabb több millió megtekintést érhetnek el (ráadásul gyorsan), ha engedélyezi a remarketinglistán szereplő potenciális ügyfelek elérését.

Hatékony árazás: az AdWords aukciós modell versenyképes, a cél ROI-nak megfelelő díjakat kínál. A TrueView videohirdetésekkel és az AdWords Videóhoz alkalmazással csak akkor kell fizetnie, ha a felhasználó a hirdetés megtekintése mellett dönt (megtekintésenkénti költség).

Rugalmasság: a legtöbb remarketing (más néven remessaging vagy retargeting) a hirdető webhelyét felkereső felhasználókra támaszkodik. Az AdWords Videóhoz alkalmazással a remarketinget a saját YouTube-videóihoz kapcsolódó tevékenységekre alapozva végezheti, többek között a felhasználók videókhoz kapcsolódó tetszésnyilvánításaira, nemtetszésük kifejezésére, megjegyzéseire és megosztásaira alapozva.

A VIDEOREMARKETING FŐBB JELLEMZŐI

Hozza ki a legtöbbet a videoremarketing-listáiból az alábbi funkciók használatával:

 

A megcélzás művelete: alkalmazzon remarketinget potenciális ügyfelei felé a konkrét kategóriák, pl. témák, érdeklődési körök, kulcsszavak, földrajzi célzás stb. alapján.

Hirdetésformátumok: építse ki és célozza be remarketingkampányát a videohirdetések TrueView családjával és egyéb hirdetésformátumokkal (szöveg, kép és multimédiás hirdetések a Google Display Hálózaton).

Részletes jelentések: optimalizálja remarketingkampányát a teljesítménymutatók alapján. Például emelje ajánlatait olyan konkrét témakörökön vagy csatornákon, amelyek a legnagyobb mértékű hirdetésválaszt adják.

Könnyű használat: haszálja az AdWords Videóhoz alkalmazást remarketinglistái létrehozásához, kezeléséhez és célzásához.

Szabja személyre közönségeit: szabja személyre célzását a remarketinglisták kombinálásával. Például megcélozhatja azokat a felhasználókat, akik megtekintették videoajánlóját, de még nem nézték meg a DVD-kiadást reklámozó hirdetést

VIDEOREMARKETING-LISTÁK CÉLZÁSA NORMÁL ADWORDS KAMPÁNYOKBAN

Ez a remarketinglista normál szöveges hirdetéseket vagy a Hirdetésgalériával készített vizuális hirdetéseket tartalmazó hirdetéscsoportokhoz is hozzáadható. Ezek kattintásonkénti költségen (CPC) vagy ezer megjelenítésenkénti (CPM) költségen alapuló árképzést használó hirdetések. Ehhez használja az AdWords normál kampánynézetében elérhető Display Hálózat lapot a létrehozott remarketinglisták célzására. További információ a remarketinglisták kezeléséről és az AdWords Videóhoz kampánya célzásáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr1916210194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása