Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Alkalmazások, beállítások és egyéb iPhone-tanácsok

2020. december 14. - Leo Angol tanár Budapest

Alkalmazások, beállítások és egyéb iPhone-tanácsok

 

Ha van iPhone-ja, akkor tudja, mekkora erőmű lehet. Az iPhone az egyik legjobb elérhető okostelefon, és rengeteg funkcióval rendelkezik. Az összes rendelkezésre álló szolgáltatás használatához rengeteg ismeretre van szükség, és ezekről a cikkből többet megtudhat.

Ha nedvesítette az iPhone-t, tartózkodjon a bekapcsolástól. Törölközővel szárítsa meg, majd tegye egy lezárt műanyag zacskóba, száraz, fehér rizzsel. Hagyja egy éjszakán át ülni. Ha másnap reggel száraz, kapcsolja be és újra működik.

 

Használja iPhone névjegyeinek szakaszát az összes barát és család megszervezéséhez. Ez nagyon fontos, mivel ábécésorrendbe állíthatja az összes kapcsolatát, és rengeteg információt tárolhat az egyes kapcsolatokról. Ezenkívül a névjegy képernyőn rákattinthat egy névre, és azonnal hívhatja azt.

 

Az iPhone szótárat használ. Ez segít, mert nem kell gépelni. Ezt úgy engedélyezheti, hogy megérinti a telefon mikrofon gombját, és beszél vele. Ha végzett, nyomja meg a stop gombot, és az automatikusan beírja, amit mond. Ezzel a funkcióval frissítheti állapotát a közösségi oldalakon.

 

Ha kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabbá és sokkal könnyebbé szeretné tenni, állítsa be kezdőlapként. Bár ezt nem tudja olyan simán megtenni, mint a Mac Safari programjában, egyetlen extra koppintással egyszerűen elérheti a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelző listájához, majd ellenőrizze, hogy a lista tetején van-e. Így csak néhány koppintásnyira van a kedvenc oldalától.

 

Meg akarja hosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Néhány különböző módon megteheti az akkumulátor élettartamát. Egy dolog, amit tehet, az a fényerő csökkentése. Kapcsolja ki a vezeték nélküli rádiókat is, ha éppen nem használja őket. Ez hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményezhet.

 

Ha bejövő hívása van az iPhone készülékén, egyetlen gombbal elnémíthatja a csengést. Az Alvás / Ébresztés gomb egyszeri megnyomásával a csengés néma üzemmódba kapcsol. Ha egyenesen a hangpostájába kívánja küldeni a hívót, kétszer megnyomhatja ezt a gombot.

 

Ha véletlenül vízbe ejti iPhone készülékét, ne erőltesse a bekapcsolást! Ez maradandó károsodást okozhat a telefonban, mert rövidzárlatos lesz. Ehelyett törölközővel enyhén szárítsa meg. Soha ne használjon hajszárítót, mert ez a nedvességet a száraz területekre tolhatja. Tartsa a telefonját egy éjszakán át száraz fehér rizs zacskóban vagy tálban. Ha ezt megteszi, akkor nagyobb esélye van a telefon újraélesztésére.

 

Az iPhone készülékével mindenféle fájlt tárolhat. Ennek egyetlen módja azonban az iphone meghajtó alkalmazás megvásárlása, de miután ezt megtette, szinte mindent eltárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljesen mini hordozható számítógépként működjön.

 

Van olyan üzenete, amelyet kiabálva akar elküldeni valakinek? Így kapcsolhatja be a Caps Lock funkciót iPhone-ján. Csak annyit kell tennie, hogy kétszer megérinti a shift billentyűt. Ha készen áll arra, hogy visszatérjen a kisbetűkhöz, koppintson ismét kétszer a Shift gombra, és minden normalizálódik.

 

Amint azt a bevezetőben korábban elmondtuk, az iPhone az egyik legtöbb energiával csomagolt telefon, amely megvásárolható. A telefon annyi potenciállal rendelkezik, köszönhetően mindannak, ami be volt programozva és beépítve, de mindezeket a képességeket ki kell használnia, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr2116339110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása