Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Egyszerű tippek és javaslatok a versenyképes online marketinghez

2020. december 17. - Leo Angol tanár Budapest

Egyszerű tippek és javaslatok a versenyképes online marketinghez

 

Ha valaha úgy gondolta, hogy az internetes marketinget túl nehéz volt megkísérelnie, akkor nem a megfelelő információkat olvasta. Bár igaz, hogy az egész internetet verseny képezi minden elképzelhető piacon, ugyanez elmondható a világ egészéről is. Nagyszerű marketingesnek lenni annyi, hogy megfelelő információkkal rendelkezzenek.

Az ügyfelek részvételének önkéntessé tétele egy internetes marketingstratégia, amely boldoggá teheti a weboldal látogatóit, és javíthatja a weboldalról alkotott véleményüket. A legtöbb internetes szörfös hevesen védi személyes adatait - ahogy lenniük kell - és a magánéletüket tiszteletben tartó webhely kiemelkedik róluk.

E-mail marketing során tesztelje az e-mail HTML és szöveges verzióit. Bár azt gondolhatja, hogy a HTML-ben lehetséges grafika magasabb nyitási arányt kínál, gyakran ennek éppen az ellenkezője igaz. A szöveges e-mailek meglepően erős eszközei lehetnek az arzenálnak. Kevésbé valószínű, hogy spamként jelölik meg őket, és általában hitelesebbnek érzik magukat az olvasó előtt.

Növelje a webhelye linkjén elért találatok számát azáltal, hogy közzéteszi a különböző közösségi oldalakon. A Twitter nagyszerű erőforrás erre, különösen azért, mert a linkkel ellátott tweetet az emberek a világ minden tájáról újból tweetelhetik. Minél több találatot kap egy linken, annál magasabbra kerül az eredményoldalon.

Arra ösztönzi a fogyasztókat, hogy keressenek fel egy olyan felülvizsgálati webhely(ek)et, mint például a Yelp vagy a Citysearch, hogy megvitassák a termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatos tapasztalataikat. Azok a becsületes visszajelzések, amelyek az Ön márkájával kapcsolatba kerültek, a potenciális fogyasztókat biztonságosabbnak érezhetik, ha kapcsolatba lépnek a vállalatával, mivel valaki már „kipróbálta” őket.

URL-jei népszerűbbek lesznek a keresők körében, ha egyértelmű, leíró nevük van, könnyen érthető kulcsszavakkal; A "www.doghouse.com/doghealth/nutrition" kifejezés könnyebben érthető, mint a "www.doghouse.com/0734214/6al331.htm". A dinamikus URL-ek, még ha olvasható kulcsszavakat is tartalmaznak, kevésbé lehetnek barátságosak a keresők számára. Látogatóinak könnyebben navigálhat a webhelyén is.

Az internetes marketingben a láthatóság kulcsfontosságú a legtöbb ügyfél megszerzéséhez. Ha kulcsszavakat tesz a hiperhivatkozásaiba, nagyobb láthatóságot kap. Ha olyan kulcsszavakat tesz fel, amelyeket az emberek keresni fognak a hiperhivatkozásaiban, a keresőmotor láthatósága drámai módon megnő, ami lehetőséget ad a szélesebb közönség számára történő piacra dobásra.

Ne kövesse el azt a hibát, hogy csak egy RSS-hírcsatorna van a látogatók számára, hogy lépést tarthassanak veled és azzal, amit csinálsz. Sokan még mindig jobban szeretik a dolgokat a hagyományos módon végezni, és szívesebben kapnak hírlevelet a postaládájukba.

Csak akkor ossza meg a szervert, ha elvégezte a kutatást. Lehet, hogy egyes szervereket betiltottak vagy bajba kerültek spamelés miatt, és nem szeretné megosztani a negatív hírnevüket. Ha egy keresőmotor úgy látja, hogy egy szervert oszt meg egy ilyen tettessel, akkor egyesület által bűnösnek találhatja.

Ügyeljen az oldal rangsorára. Sok webhely elmondja, hogy nem számítanak, de mások határozottan állítják, hogy igen. Minél magasabb az oldal rangsorolása, annál többen fogják látni az Ön webhelyét. Célszerű alaposan figyelni a soraira, de nem megszállni őket.

Ironikus módon az interneten a legtöbbet eladott termékosztály az információs termékek. Menj ábra! Az emberek minden kérdésben mindig a "hogyan" -ot keresik. Ez azt jelenti, hogy még mindig problémamegoldók vagyunk, mint emberek, és ez azt jelenti, hogy mindannyian még mindig szeretnénk elérni. Használja ezt a tanácsot, hogy segítsen eligazodni az internetes vállalkozás felépítésének kísérletében.

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr4416348254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása