Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Mennyire illesztheti be a fitneszt a mozgalmas napjaiba?

2021. október 29. - Leo Angol tanár Budapest

Mennyire illesztheti be a fitneszt a mozgalmas napjaiba?

Kiégettnek érzi magát fitneszprogramja és diétája miatt? Ne csüggedjen. Teljesen természetes, hogy nem akar a mindennapok minden percében az egészségére gondolni. A következő cikk tippeket ad, hogyan térhet vissza a pályára, és hogyan maradhat felelős a fitnesz- és étrendtervéért.

Ahhoz, hogy fitt maradjon, fontos, hogy felhagyjon a rossz étkezési szokásokkal. Míg az egészséges táplálkozás nagyban hozzájárul az általános erőnléthez, ez lehet az egyik legnehezebben megvalósítható cél. A legtöbb ember olyan fitneszprogramba lép, amely hozzászokott az egészségtelen ételekhez. Ez egy olyan szokás, amivel meg lehet törni. Minél gyorsabban szokik a fitneszrajongó az egészséges táplálkozáshoz, annál gyorsabban szűnik meg a gyorsételek iránti vágy.

Ügyeljen arra, hogy kevesebbet étkezzen, ez elősegíti az egészséges testet. A gyorséttermekben való étkezés edzés közben lényegében felülmúlja a fittség célját. Gondoskodni szeretne arról, hogy feltöltse szervezetét a számára szükséges tápanyagokkal, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki edzéseiből.

Válassza ki a megfelelő cipőt fitneszprogramjához. A megfelelő cipő megváltoztathatja, hogy mennyit fut, és mennyire stabil súlyemelés közben. Ne felejtsen el cipőt keresni. Győződjön meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a lábujjak mozgatásához, és hogy van egy fél hüvelykes további hely a nagylábujja számára.

Ha Ön rendszeresen fut, győződjön meg arról, hogy legalább 500 mérföldenként cserélje le futócipőit. Ha nem cseréli ki az edzőcipőt, amikor a talpa elhasználódott, akkor instabil edzőcipőben fog futni, ami térdsérülésekhez és bokafájdalmakhoz vezethet. A kopott cipőtalp miatt a lába alján hólyagok és kemény, kérges bőrkeményedés alakulhat ki.

Ideális esetben az edzések minden alkalommal ugyanazt a sorrendet követik: először is dolgozzon súlyzókkal, amelyek kisebb izmokat dolgoznak meg. Ezután váltson a súlyzókra. Végül térjen át a szabadsúlyú gépekre. Fokozatosan bevonja testének összes izomcsoportját, és ezért nagyobb valószínűséggel fog eredményeket elérni minden izomméretben.

A legtöbb embernek éreznie vagy látnia kell a fogyás eredményeit, hogy motivált maradjon a folytatásra. Tartson szorosan testhezálló ruhákat, így ellenőrizheti előrehaladását, ahelyett, hogy egy mérlegre lépne. Minden hét végén vegye fel ezeket a ruhákat, és nézze meg, mennyire szűknek érzik magukat. Ha jól csinálja a dolgokat, valószínűleg hamarosan kényelmesen elfér benne.

Edzés közben felgyorsul az anyagcseréje. Ez növelheti az elégethető kalóriák mennyiségét még akkor is, ha végzett az edzéssel. A nap hátralévő részében, az edzést követően, szervezete akkor is folytatja a kalóriák elégetését, ha nem aktív fizikailag.

Amikor megpróbálja növelni a lábai izmait, ennek jó módja az, ha megpróbál néhány kitörést. Tegyen súlyzót bármilyen súlyú kézbe, és térdeljen, majd nyújtsa ki a másik lábát, és a másik lábbal térdeljen még. Ez építi a láb izmait.

Egy nagyszerű tipp az edzéshez, hogy mindig vásároljon fekete, fehér vagy szürke edzőruhát. Ez azért van, mert ezek a színek minden máshoz passzolnak a szekrényében. Ezért nem kell időt vesztegetnie a hozzáillő ruha keresésére. Ehelyett több időt tölthet edzéssel, ami az edzőruházat teljes célja.

Tehát ne verje magát azért, mert kihagyott egy edzést vagy megevett egy fánkot. A lényeg az, hogy folyamatosan aktívan részt vegyen fitneszprogramjában, de alkalmanként adjon magának egy kis szünetet a rutinból. Normális dolog, ha kihagy egy nap edzést, és megengedi magának, hogy egyen desszertet. Csak ne hagyja, hogy rutinná váljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr9616739380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása