Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Hogyan érheti el az ügyfeleket az e-mail marketingen keresztül

2022. szeptember 27. - Leo Angol tanár Budapest

Hogyan érheti el az ügyfeleket az e-mail marketingen keresztül

 

Az e-mail marketing hatékony eszköz a termék értékesítésére. Ezt a technikát azonban csak akkor találhatja hasznosnak, ha jártas a témában. Itt jön a képbe a következő cikk; olyan email marketing tanácsokat fogsz kapni, amelyek a sikerhez vezető útra terelik.

A marketing e-mailjének elején és végén egy cselekvésre való felhívást kell tartalmaznia ügyfelei számára. Legyen világos, hogy mit szeretne, mit tegyen az ügyfél, és tartalmazzon legalább két nyilvánvaló linket a webhelyére. Használjon egyértelmű javaslatokat, amelyek az ügyfeleit az e-mailben népszerűsített ajánlatra irányítják.

Kérjen visszajelzést az ügyfeleinek az e-mailjeiről. Mivel az ügyfelei a kampánya legfontosabb részét képezik, fontos, hogy tudja, elégedettek-e az Öntől kapott e-mailekkel. Megkérheti őket, hogy töltsenek ki egy rövid felmérést, amelyben néhány kérdést tesz fel arról, hogy mi tetszik és mi nem tetszik nekik.

Adjon kiutat a feliratkozóknak. Helyezzen el egy "leiratkozás" linket az e-mailjeiben vagy a weboldalán, hogy lehetővé tegye számukra, hogy törölhessék magukat a listáról. Azt is be kell állítania, hogy a listája úgy válogassa ki magát, hogy bizonyos számú üzenet után a feliratkozókat törölje, ha a címzett nem reagál vagy nem tesz semmit. Ez megakadályozza, hogy e-mailjei idegesítőek legyenek az érdektelen feliratkozók számára, és megőrzi az Ön imázsát.

Nagyon gyakori, hogy az emberek mobiltelefonnal nézik az internetet ahelyett, hogy teljes értékű számítógépet használnának. Mivel ez a helyzet, érdemes úgy alakítania, hogy az Ön által kiküldött e-mailek szélessége mobiltelefonnal is könnyen megtekinthető legyen.
Az e-mail marketing használata mellett építse be az SMS marketinget is a kampányába. Kérje meg az ügyfeleket, hogy iratkozzanak fel egy SMS-opcióra, és küldjenek nekik szöveges üzeneteket, amikor úton vannak. Ha ezt a két módszert együtt használja, nagyobb eséllyel érheti el, hogy több ügyfél regisztráljon a termékére.

A tárgy az e-mail egyik legfontosabb része. Ha nincs olyan tárgya, amely azonnal megragadja az olvasó figyelmét, akkor valószínűleg nem is veszik a fáradságot, hogy elolvassák az e-mailt. A legjobban megírt e-mailek is teljesen értéktelenek lehetnek meggyőző tárgy nélkül. Győződjön meg róla, hogy minden tárgya nagyszerű!

Ami korábban bevált, lehet, hogy legközelebb már nem fog. Ezért fontos, hogy mindig új e-mail marketing stratégiák után nézzen, és folyamatosan új tanácsokat kérjen. Tanuljon másoktól a saját üzletágában, és mindig próbáljon ki új módszereket, hogy kiegészítse a vállalkozásának megfelelő módszerek arzenálját.

Próbálja ki az A/B tesztelést az e-mail marketingkampánya során. Ez alapvetően azt jelenti, hogy ugyanannak az e-mailnek két nagyon különböző változatát (A és B) kell létrehozni, és az "A"-t egy kis tesztcsoport felének, a "B"-t pedig a másik felének kell elküldeni. Amelyik fele a legtöbb pozitív visszajelzést kapja, azt kell használnia a kampányához.

Amikor a webhelye ügyfeleivel tart nyomon követést, egy nagyszerű tipp, ha a nyomonkövetési e-mailben egy ingyenes jelentést is mellékel. Tegyen egy linket az e-mailjébe, amely arra hívja fel ügyfeleit, hogy kattintsanak rá a kezdéshez. A befejező P.S. arra ösztönözheti őket, hogy próbálják ki ezeket a megadott mintákat.

Mint korábban említettük, az egyik leghatékonyabb technika, amelyet egy vállalkozás értékesítésére használnak, az e-mail marketing. Ha helyesen akarja használni, mindenképpen használja a fenti cikkben megadott tanácsokat. Meg fogja tapasztalni, hogy az e-mail marketing sokkal egyszerűbb, mint gondolta volna.

lánybúcsú, szakáll, asztali futó, dekoráció, ballagási, halloween jelmez, farsangi jelmezek, jelmez, paróka, szalag

 

1. lánybúcsú

2. szakáll

3. asztali futó

4. dekoráció

5. ballagási

6. halloween jelmez

7. farsangi jelmezek

8. jelmez

9. paróka

10. szalag

lánybúcsú, szakáll, asztali futó, dekoráció, ballagási, halloween jelmez, farsangi jelmezek, jelmez, paróka, szalag

 

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr7517941400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása