Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Navigálj az iPhone-odon ezekkel a tippekkel

2023. március 28. - Leo Angol tanár Budapest

Navigálj az iPhone-odon ezekkel a tippekkel

 

Függetlenül attól, hogy van-e iPhone-od, valószínűleg tudod, hogy sok mindenre képesek túl sok erőfeszítés nélkül. Akár van jelenleg iPhone-od, akár nincs, ezt a cikket el kell olvasnod. Megtudhatod, hogyan használhatod ki maximálisan a jelenleg birtokolt vagy a jövőben megvásárolt iPhone-odat.

Ha Siri van a legújabb generációs iphone-odon, ne feledd, hogy egyszerűen, világosan és lassan kell beszélned. Ha túl gyorsan, mély akcentussal beszélsz, vagy motyogod a szavaidat, nem fogja tudni megérteni, és a végén frusztrált leszel. Próbáld meg megtanulni azokat a szavakat, amelyeket ő könnyen felismer, így könnyebben tudod használni.

Amikor az iPhone segítségével utazol a világhálón, soha nem kell aggódnod amiatt, hogy a webcím után a ".hu" szót is be kell írnod. Csak a fő részt kell feltüntetned, például a Google-t, és csodák csodájára az iPhone böngészője elszállít az adott webhelyre. Ez talán nem hangzik túl soknak, de hamar rájössz, hogy ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg.

Túl gyorsan lemerül az iPhone akkumulátora? Próbáld meg kikapcsolni az "Időzóna beállítása" funkciót. Ezt a beállítások, majd a helymeghatározási szolgáltatások, végül pedig a rendszerszolgáltatások menüpontban érheted el. Kapcsod a beállítást bekapcsolásról kikapcsolásra, és jó eséllyel jelentősen megnő az akkumulátor élettartama.

Ha van egy iPhone-od, azonnal vásárolj egy telefontokot. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy a telefonod darabokra törjön, mert nem védted megfelelően. A betonon való landolás mindössze néhány méter magasról a telefonod végét jelentheti, ezért védd meg a lehető legjobban.

Bizonyos iPhone-ok beállíthatók úgy, hogy Wi-Fihez csatlakozzanak, bár ehhez némi beállításra van szükség. A csatlakoztathatóság előnyei nyilvánvalóak, hiszen az iPhone-oddal az otthonodtól távol is hozzáférhetsz az internethez. Ez nagy előny az üzletemberek számára, mert az irodától távol is ellenőrizhetik az üzeneteiket.

Tudtad, hogy sok mobiltelefonnal ellentétben a telefonodon minden funkcióhoz csengőhangot rendelhetsz? Nos, ez az igazság! Mindössze annyit kell tenned, hogy belépsz a beállításokba, rákattintasz a hangok funkcióra, és hozzárendeled a hangot. A névjegyek esetében koppints egy névjegyre, és rendelj csengőhangot az adott bejegyzéshez!

Szeretnél valaha is gyorsan egy oldal tetejére navigálni? Ahelyett, hogy megpróbálnál visszagörgetni, kattints a képernyő tetején található állapotsorra. A legtöbb iPhone-alkalmazásban (beleértve a Safarit, a levelezést és a névjegyeket) ezzel gyorsan visszaléphetsz a tetejére annak az oldalnak, amelyen éppen vagy.

Ha az iPhone levelezőprogramjában vagy, egyszerűen elmentheted egy kép másolatát, amelyet később esetleg meg szeretnél nézni. Csak érintsd meg a képet néhány másodpercig, és az el lesz mentve a tárolt képek közé. Ezután bármikor hozzáférhetsz, ha újra meg akarod nézni, ki akarod tenni a netre, vagy továbbítani szeretnéd egy barátodnak.

Töltsd le a Safari alkalmazást, hogy maximálisan kihasználhasd telefonodat. A Safari számos más funkciója mellett lehetővé teszi, hogy a felhasználó anélkül hívjon fel egy kapcsolatot, hogy visszalépne a telefon funkcióra. Ha például találsz egy színházat, amit online szeretnél felhívni, csak kattints a számra, és a program felhívja neked.

Remélhetőleg ez a cikk felvilágosította neked néhány olyan dologról az iPhone-okkal kapcsolatban, amivel korábban nem voltál tisztában. Ha ez igaznak bizonyul az te számodra, akkor most már csak annyit kell tenned, hogy vagy alkalmazod ezeket az információkat egy iPhone megvásárlásáról szóló döntéshez, vagy többet hozol ki abból, amid van.

 

kijelző csere, ipad mini 4 ár, motor csere, imac ár, fülhallgató javítás, ipad mini ár, fejhallgató szervíz, precíz szervíz

 

1. kijelző csere

2. ipad mini 4 ár

3. motor csere

4. imac ár

5. fülhallgató javítás

6. ipad mini ár

7. fejhallgató szervíz

8. precíz szervíz

 kijelző csere, ipad mini 4 ár, motor csere, imac ár, fülhallgató javítás, ipad mini ár, fejhallgató szervíz, precíz szervíz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr2018082542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása