Próbálja ki a a Video Marketing-et

Próbálja ki a a Video Marketing-et

Tegye egyszerűbbé a videómarketinget ezekkel az egyszerű lépésekkel

2022. január 20. - Leo Angol tanár Budapest

Tegye egyszerűbbé a videómarketinget ezekkel az egyszerű lépésekkel

Bár a videomarketing egy új technika, gyorsan széles körben elterjedt az interneten. Tekintettel a modern internet gyors ütemére, minden eddiginél gyorsabban lehet letölteni tartalmat. Használja a videókat a saját előnyére, és tudjon meg többet róluk ebben a darabban.

Ha videót szeretne készíteni a terméke piacra dobásához, tegye röviden és édesen. Sokan nem hajlandóak sok időt tölteni egy online videó megtekintésével. Ha hosszabb videót kell készítenie, bontsa fel külön részekre, ami könnyebben megemészthető a néző számára.

Létre kell hoznia egy videót, amely dokumentálja tipikus munkanapját, hogy ügyfelei képet kapjanak a termékek létrehozásáról és szállításáról. Mutassa be kollégáit, mutassa meg munkaterületét, és kövesse a különböző lépéseket a megrendelés teljesítéséhez. Ennek a rövid dokumentumfilmnek az a célja, hogy meggyőzze a nézőket arról, hogy Ön egy megbízható szakember.

A videója tartalma király. Ha nem szórakoztató nézni, és nagyszerű információkkal szolgál, miért nézné bárki is? Le kell ülnie, és ideje nagy részét arra kell szánnia, hogy olyan tartalmat találjon ki, amelyet az emberek valóban szeretnének megtalálni és megnézni, hogy videója népszerűvé váljon.

Vállalkozásában többféle szolgáltatást kínál? Ha igen, fontolja meg a videomarketing alkalmazását, hogy elmagyarázza vállalkozása általános szolgáltatásait. Készítsen egy rövid videót, amely bemutatja az Ön által nyújtott szolgáltatások egyes típusait, és azt, hogy az ügyfél hogyan tudja meghatározni a szolgáltatás szintjét. Ez tájékoztatja ügyfelét, és valószínűleg növeli az eladásokat. Mutassa meg tehát videóval mindazt, ami a szolgáltatásait felülmúlja a többinél.

Ha videomarketinget használ webhelye forgalmának növelésére, emlékeznie kell arra, hogy kivel beszél. A közönsége döntő fontosságú. Meg kell céloznia videóit egy meghatározott közönség számára, és észre fogja venni, hogy ők jobban elköteleződnek, érdeklődnek, és nagyobb valószínűséggel teszik sikeressé a videómarketinget.

A videómarketing során tudassa a nézővel, hogy miért kínálja az Ön által kínált terméket vagy szolgáltatást. Könnyen láthatják, hogy mit kínál, de tudassa velük az okot. A nyílt, hiteles és őszinte kommunikáció bizalmat ébreszt, amely új közönséget vonz be és megtartja a korábbi vásárlókat.

Gondoljon egy vírusvideó létrehozására. A vírusvideók olyan videók, amelyeket közösségi oldalakon osztanak meg, és robbanásszerű népszerűségnek örvendenek. De legyen óvatos. Néhány ember az interneten egy vírusos videofelvételen keresztül is láthatja, és az kudarcba fulladhat. Legyen kreatív, és készítsen olyan videót, amelyet az emberek valóban meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Ha marketingvideóiról van szó, válasszon következetes hangnemet. A humort ostoba hamisításokban vagy oktatóvideókban egyaránt lehet használni. Meg kell fontolnia, hogy mit kínál ügyfeleinek, valamint azt, hogy pontosan melyik demográfiai csoportot próbálja elérni. Ezek a tulajdonságok, csakúgy, mint az imázsa, a legfontosabb tényezők tónusa szempontjából.

Ha azt tervezi, hogy a YouTube-on videókat, tartalomötleteket keres, ne felejtse el a ~ szinonimák keresési opcióját. Például a "hogyan készítsünk ~ kenyeret" számtalan videóval fog előrukkolni mindenféle pékáru készítéséről. Ez segíthet abban, hogy listát hozzon létre a múltban kimaradt elemekről, amelyekhez jó oktatóvideót kell készíteni.

Ne ugorja át a videótartalom elemzését. Kövesse nyomon, hányan nézik meg videóit, és hogyan találták meg a tartalmat. Mindez hozzájárulhat az ügyfelek egy szűk rétegéhez.

Amikor felteszi videóját a YouTube-ra, ne felejtsen el kommentárokat használni. Ezek lehetővé teszik, hogy más hasonló videóira mutasson, vagy megkérheti az embereket, hogy iratkozzanak fel a videóra. Ezt akár "Pop-Up Video" effektussal is használhatja, hogy a nézők elköteleződjenek és szórakoztassák őket, miközben nézik.

Ha ügyfelei újra és újra ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, készítsen egy GYIK-videót, hogy megválaszolja őket. Sok cégtulajdonos hozzáad egy oldalt a gyakran ismételt kérdéseknek. Fontolja meg a videók elhelyezését a GYIK oldalon. Így szélesebb közönség számára tud válaszolni a kérdésekre.

Legyen következetes. Bár nem szeretné, hogy minden videója egyformán nézzen ki, meg kell őriznie ugyanazt a hangulatot és hangvételt. Valaki, aki korábban látta a munkáját, szinte azonnal fel kell ismernie. Ez igaz a videomarketingre és az összes többi marketingtípusra, amelyben részt vesz.

A videómarketing egyszerű módja vállalkozása reklámozásának. Csak egy kis időt kell fektetni a folyamatba. Ha átszippantotta ezt a tudást, biztos lehet benne, hogy sikerülni fog. Most készíthet egy videót, és elkezdheti reklámozni vállalkozását.

esküvőre ruha,alkalmi ruhák esküvőre,zold ruha,koszorúslányok,adblue 

1, esküvőre ruha

2. alkalmi ruhák esküvőre

3. zold ruha

4. koszorúslányok 

5. adblue 

esküvőre ruha,alkalmi ruhák esküvőre,zold ruha,koszorúslányok,adblue 

A bejegyzés trackback címe:

https://probaljakiavideomarketinget.blog.hu/api/trackback/id/tr9916819274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása